Ședința Consiliului Audiovizualului din 16 mai 2024

16.05.2024

V. STEȚCAIA

Cu privire la rezultatele controlului efectuat în temeiul Deciziei Consiliului Audiovizualului nr. 94 din 29 martie 2024 („Moldova-1”, „Moldova-2”, „TV-Găgăuzia”, „Agro TV Moldova”, „Busuioc TV”, „Canal Regional”, „Cinema 1”, „MEGA TV”, „N4”, „7 TV”, „PRO TV Chișinău”, „TVC 21”, „WE SPORT TV”, „GLOBAL 24”, „One TV” și „Star TV”)
Responsabil de pregătire: DCSMA

A. ANTOCIAN

Cu privire la rezultatele controlului efectuat în temeiul Deciziei Consiliului Audiovizualului nr. 16 din 26 ianuarie 2024 („Datina FM”)
Responsabil de pregătire: DCSMA

M. MARCU

Cu privire la examinarea rezultatelor controlului serviciului media audiovizual de televiziune „TV8”, ca urmare a petiției din partea dlui Ion Ceban, președintele Partidului Politic Mișcarea Alternativa Națională
Responsabil de pregătire: DCSMA

E. COVACI

Cu privire la rezultatele controlului dispus prin Decizia Consiliului Audiovizualului nr. 102 din 05 aprilie 2024 („Vocea Media” SRL)
Responsabil de pregătire: DLF

E. COVACI

Cu privire la rezultatele controlului dispus prin Decizia Consiliului Audiovizualului nr. 64 din 01 martie 2024 („Gold TV”, „Drive FM”, „Cotidianul TV – CTV”, „MBC”)
Responsabil de pregătire: DLF

S. MARTIN

Cu privire la examinarea cererii de reperfectare a licenței de emisie eliberate pentru serviciul media audiovizual de radiodifuziune sonoră „Ai Noștri”
Responsabil de pregătire: DLF

S. MARTIN

Cu privire la examinarea cererilor de reperfectare a licențelor de emisie eliberate unor furnizori de servicii media
Responsabil de pregătire: DLF

S. MARTIN

Cu privire la examinarea cererilor de eliberare a licențelor de emisie pentru serviciile de televiziune „Next TV” și  „Premiera TV”
Responsabil de pregătire: DLF

A. CORCODEL

Cu privire la examinarea raportului de monitorizare a serviciilor media audiovizuale de televiziune „AXIAL TV”, „ALBASAT”, „SOR-TV”, „TV Elita”, „PRO TV Chișinău” și „ZONA M” la capitolul respectării art. 63 alin. (6) din Codul serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova nr. 174/2018
Responsabil de pregătire: DACD

A. MITITELU

Cu privire la avizarea repetată a proiectului de hotărâre de Guvern cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative (controlul tutunului)
Responsabil de pregătire: SJ

M. MAȘAEV

Cu privire la avizarea repetată a proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea proiectului de lege privind contractele de furnizare de conținut digital și de servicii digitale
Responsabil de pregătire: SJ
Diverse