13 noi rapoarte de activitate ale furnizorilor de servicii de televiziune au fost aprobate de CA, iar un raport a fost respins

12.05.2023

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat azi rapoartele de activitate ale posturilor de televiziune BTV, TVR Moldova, NTS, Zona M, Privesc.Eu, Elita TV, Ren Moldova, Global 24, SOR TV, TV9, Gurinel TV, Media TV, Ru TV Moldova.

 

Raportul postului 10 TV a fost respins pentru neprezentarea datelor cu referire la sursele de finanțare și proprietarul beneficiar. 10 TV a fost sancționat cu 5 000 lei și urmează să prezinte un nou raport de activitate.

 

Posturile de televiziune Vocea Basarabiei, Noroc TV, AgroTV Moldova, Tezaur TV, Canal Regional, MBC, Cotidianul TV-CTV, Axial TV, STV, GN-TV au prezentat date incomplete și urmează să depună un nou raport anual de activitate în cel mult 5 zile lucrătoare din data comunicării deciziei.

 

Pentru prezentarea cu întârziere a rapoartelor de activitate, după data de 31 martie prevăzută de Codul serviciilor media audiovizuale, posturile Nika TV și MBC au fost sancționate cu câte 5 000 lei.

 

 

Serviciul comunicare și relații externe