CA invită furnizorii de servicii media audiovizuale la masa rotundă dedicată prezentării proiectului Regulamentului privind conținuturile audiovizuale 

21.10.2022

Consiliul Audiovizualului invită furnizorii de servicii media audiovizuale aflați în jurisdicția Republicii Moldova să participe la Masa rotundă dedicată prezentării proiectului Regulamentului privind conținuturile audiovizuale (redacție nouă).

 

Evenimentul este organizat de Asociația Presei Electronice (APEL), în parteneriat cu Consiliul Audiovizualului și Oficiul Consiliului Europei la Chișinău, va avea loc luni, 24 octombrie 2022, de la ora 14:30, la Zentrum Hotel (Sala mare de conferințe), situat în strada 31 August 1989 nr. 103.

 

Proiectul Regulamentului privind conținuturile audiovizuale  a fost elaborat de către experții APEL, Ion Bunduchi, Alexandru Dorogan și Vasile State, în cadrul Proiectului Consiliului Europei „Susținerea Pluralismului Media și a Libertății de Exprimare în Republica Moldova”.

 

Masa rotundă de prezentare a proiectului Regulamentului privind conținuturile audiovizuale este organizat în cadrul proiectului „Dezvoltare strategică și consolidarea cadrului legal și de reglementare pentru mass-media independentă din Rep. Moldova”, implementat de APEL cu susținerea International Media Support (IMS).

 

Agenda și Regulamentul privind conținuturile audiovizuale pot fi consultate în anexă.

 

Serviciul Comunicare și relații externe

Regulamentul privind conținuturile audiovizuale: prezentarea proiectului
Agenda masa rotundă
REGULAMENT privind conținuturile audiovizuale