CONSILIUL AUDIOVIZUALULUI RECOMANDĂ FURNIZORILOR DE SERVICII MEDIA SĂ SE ALĂTURE CAMPANIEI „MOLDOVA PENTRU PACE”

11.03.2022
Autoritatea în domeniul reglementării audiovizuale a admis demersul Asociației Companiilor Creative cu privire la promovarea campaniei naționale de comunicare Moldova pentru pace și a recomandat în ședința din 11 martie curent furnizorilor de servicii media aflați în jurisdicția Republicii Moldova difuzarea, cu titlu gratuit, a 3 spoturi video și 2 spoturi audio.

Este de menționat că Guvernul Republicii Moldova, în parteneriat cu reprezentanții comunității creative, a lansat campania națională de comunicare Moldova pentru pace ca răspuns la acțiunile umanitare desfășurate în contextul războiului din Ucraina.

 

Campania își propune să promoveze mesaje și acțiuni ce cheamă la unitate, pace și combate falsurile. Campania lansată pe 01 martie 2022 cuprinde produse video, audio, outdoor și materiale printate,  promovate pe canale multiple de comunicare cu acoperire națională și internațională.
Produsele de comunicare sunt dezvoltate, în mod voluntar, de comunitatea creativă din Republica Moldova în echipă cu Guvernul Republicii Moldova. Zeci de agenții de comunicare, sute de comunicatori de la instituții publice, sector asociativ și privat, designeri, producători de video și animație își unesc eforturile pentru a susține Guvernul Republicii Moldova în acțiunile sale de comunicare și asistență acordată în contextul războiului din Ucraina.
Asociației Companiilor Creative își doresc ca această campanie să fie preluată de toți oamenii indiferent de etnie, limbă vorbită și viziuni politice.

Informații detaliate găsiți pe audiovizual.md, la rubrica Decizii curente.

 

Serviciul Comunicare și relații cu publicul