Reprezentanții CA la consultări publice online cu furnizorii de servicii media asupra proiectului Regulamentului cu privire la licența de emisie

02.05.2023

Consiliul Audiovizualului (CA) a organizat astăzi consultări publice online pe marginea proiectului Regulamentului cu privire la licența de emisie. Membrii și reprezentanții aparatului CA au discutat cu furnizorii de servicii media despre structura Regulamentului și modificările aduse de acesta.

 

Documentul va sintetiza prevederile ce țin de obținerea licenței de emisie pentru servicii de televiziune, radio și multiplex.

 

Regulamentul cu privire la licența de emisie va conține o nouă structură a serviciului media audiovizual care include informații prevăzute de Codul serviciilor media audiovizuale. Și Grila de emisie săptămânală pe care urmează să o completeze furnizorii a fost simplificată.

 

Proiectul Regulamentului cu privire la licența de emisie va fi completat conform sugestiilor primite de la furnizori serviciilor media și reprezentanții societății civile.

 

 

Serviciul comunicare și relații externe